Bodrum Yangın Otel : Bodrum Guvercinlik Te Yesillendirilecegi Soylenen Araziye Bina Yapildigi Iddiasi Dogruluk Payi / Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince.

Bodrum Yangın Otel : Bodrum Guvercinlik Te Yesillendirilecegi Soylenen Araziye Bina Yapildigi Iddiasi Dogruluk Payi / Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince.. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Isparta'nın yalvaç i̇lçesi'nde bir otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri. Bodrum'un gümbet mahallesi'ndeki otelin çamaşırhanesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü yakınlarındaki kuyucak mevkiinde bulunan ormanlık alanda başladı.

Fotograflarin Mugla Guvercinlik Te Yangin Sonrasi Yapilasmaya Acilan Yerleri Gosterdigi Iddiasi
Fotograflarin Mugla Guvercinlik Te Yangin Sonrasi Yapilasmaya Acilan Yerleri Gosterdigi Iddiasi from teyit.org
Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Çevredeki otelleri de etkileyen yangın 1.5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme:

Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi.

Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü yakınlarındaki kuyucak mevkiinde bulunan ormanlık alanda başladı. Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz. Turizmin gözdesi bodrum'daki yangının son durumu a haber canlı yayınında gamze elçi tarafından aktarıldı. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. İlçe merkezinin birçok yerinden görülen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İlçe merkezinin birçok yerinden görülen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı.

7fw Cktzutcrhm
7fw Cktzutcrhm from www.haberturek.com
Bodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Turizm merkezlerinden bodrum'da sabaha karşı 3 katlı bir otelde yangın çıktı. Alevler lüks otellerin yakınlarına kadar gelirken, tatilciler büyük panik yaşıyor.güvercinlik'te iki otel tahliye edildi. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri.

Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te.

Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü yakınlarındaki kuyucak mevkiinde bulunan ormanlık alanda başladı. Gümbet mahallesi adnan menderes caddesi'ndeki bir otelin odasında henüz belirlenemeyen bir. Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Turizmin gözdesi bodrum'daki yangının son durumu a haber canlı yayınında gamze elçi tarafından aktarıldı. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da dört yıldızlı bir otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın tehlikesinin oteller bölgesinden uzaklaşmasının ardından daha önce tahliye edilen alevler, bölgedeki otellere yaklaşınca otellerdeki müşteri ve personellerden oluşan bin 500 kişi, bodrum.

Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te.

Cebljkxupznnnm
Cebljkxupznnnm from lookaside.fbsbx.com
Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Isparta'nın yalvaç i̇lçesi'nde bir otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredeki otelleri de etkileyen yangın 1.5 saatte kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok.

Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı.

Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu. Muğla'da bodrum sınırlarına yakın güvercinlik'te ormanlık alanda çıkan yangın otele sıçradı. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te. Yangın tehlikesinin oteller bölgesinden uzaklaşmasının ardından daha önce tahliye edilen alevler, bölgedeki otellere yaklaşınca otellerdeki müşteri ve personellerden oluşan bin 500 kişi, bodrum. Bodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Bakan pakdemirli otelin tahliye edilmeye başladığını açıkladı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı.

Yangın tehlikesinin oteller bölgesinden uzaklaşmasının ardından daha önce tahliye edilen alevler, bölgedeki otellere yaklaşınca otellerdeki müşteri ve personellerden oluşan bin 500 kişi, bodrum bodrum yangın. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama